NSZ: “Minister moet ook oog hebben voor kleine ondernemers”

Bruno Leijnse Redacteur bij Trends

Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) heeft zich intussen aangesloten bij de critici van het initiatief van Belgacom, Google en bpost. Volgens het NSZ kan hun actie “erg vervelende gevolgen hebben voor kleine, zelfstandige webontwikkelaars en webhosters, die hierdoor geen kans meer krijgen om websites te bouwen of te hosten voor kmo’s, aangezien zij die diensten logischerwijs niet gratis kunnen leveren”. NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws vindt het best goed dat Vincent Van Quickenborne als minister van Ondernemen hoog oploopt met technologische ontwikkelingen. “Alleen moet hij in diezelfde hoedanigheid ook oog hebben voor de kleine ondernemers binnen dat segment en zich niet enkel achter multinationals scharen. Dat is hier niet het geval en dat is erg jammer.”

Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) heeft zich intussen aangesloten bij de critici van het initiatief van Belgacom, Google en bpost.

Volgens het NSZ kan hun actie “erg vervelende gevolgen hebben voor kleine, zelfstandige webontwikkelaars en webhosters, die hierdoor geen kans meer krijgen om websites te bouwen of te hosten voor kmo’s, aangezien zij die diensten logischerwijs niet gratis kunnen leveren”.

NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws vindt het best goed dat Vincent Van Quickenborne als minister van Ondernemen hoog oploopt met technologische ontwikkelingen.

“Alleen moet hij in diezelfde hoedanigheid ook oog hebben voor de kleine ondernemers binnen dat segment en zich niet enkel achter multinationals scharen. Dat is hier niet het geval en dat is erg jammer.”

Partner Content