Ook Drupal ondersteunt Mydigipass.com

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

De Belgisch-Amerikaanse security-specialist Vasco laat weten dat ook Drupal het ‘Mydigipass.com’-authenticatieplatform ondersteunt, waardoor Drupal-ontwikkelaars een beveiligde login kunnen toevoegen aan hun websites.

De Belgisch-Amerikaanse security-specialist Vasco laat weten dat ook Drupal het ‘Mydigipass.com’-authenticatieplatform ondersteunt, waardoor Drupal-ontwikkelaars een beveiligde login kunnen toevoegen aan hun websites. Drupal is het bekende opensource content management platform dat ontwikkeld werd door de Belg Dries Buytaert, en waarop wereldwijd miljoenen websites en applicaties draaien.

De ‘Mydigipass.com’-module voor Drupal v6 moet de toevoeging van authenticatie d.m.v. een login op Drupal-websites flink vergemakkelijken. Eindgebruikers kunnen dan op een eenvoudige manier een veilige toegang krijgen tot afgeschermde delen van een website, of tot online diensten.

Om Mydigipass.com te integreren in een Drupal v6 website, hoeft de webdesigner volgens Vasco enkel de module te selecteren, te installeren, en de connect button aan te vragen op developer.mydigipass.com. De plugin is gratis verkrijgbaar via http://drupal.org/project/mydigipass en bevat alle noodzakelijke codes, attributen en dataflows.

“We zijn erg opgetogen dat Mydigipass.com nu ook beschikbaar is voor het Drupal-platform”, vertelt coo van Vasco Jan Valcke. “De module voor Drupal v6 zorgt ervoor dat Drupal-gebruikers een sterke authenticatie kunnen toevoegen aan hun websites, waardoor ze een veilig loginproces kunnen garanderen en zowel de veiligheid als het gebruiksgemak kunnen verhogen.”

WordPress

Eerder had het -e-commerceplatform Magento Mydigipass.com al omarmd, net als de bekende bloggingtool WordPress.

In maart nog meldde Jan Valcke op Cebit dat het Belgisch-Amerikaanse securitybedrijf zijn Digipass-platform naar het web ging brengen. Doel was één Digipass-platform in de cloud dat al je logins voor verschillende websites en online diensten vervangt.

Website-eigenaars die Mydigipass.com op hun site implementeren – bijvoorbeeld om toegang te geven tot betalende content of om in te loggen voor een bepaalde e-commercehandeling – bieden zo de mogelijkheid aan de websitebezoekers om zich te authentiseren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content