SecureLink neemt Raido over

© web

Na een meerderheidsparticipatie in 2014 neemt SecureLink de virtualisatiespecialist Raido volledig over. Het overgenomen bedrijf wordt een business unit van het moederbedrijf.

Raido wordt voortaan de Secure Applications Delivery business unit van SecureLink. Die laatste had sinds april 2014 al een meerderheid van Raido in handen, maar vooralsnog met weinig operationele gevolgen. Nu SecureLink het bedrijf voor honderd procent bezit wordt het wel volledig geïntegreerd.

Raido bestaat sinds 2008 en focust zich op virtualisatieoplossingen van onder meer AppSense, Citrix, DataCore, Microsoft, Veeam, Igel, Imprivata en VMware. Securelink ziet dat bedrijven virtualisatie vandaag ook gebruiken als beveiligingsoplossing en wil daar met de overname beter op kunnen inspelen.

SecurelLink is met de overname niet aan zijn proefstuk toe. Het nam in 2012 al de integrator CDACOM over, in 2015 nam het een meerderheid in Zion Security. Later dat jaar werd de beveiliger zelf overgenomen door investeringsgroep Investcorp met het oog op Europese groei.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content