Western Digital met draadloze routerlijn

Western Digital introduceert een productlijn voor draadloze thuisnetwerken die speciaal ontwikkeld is om de home entertainmentbeleving te verbeteren.

Western Digital introduceert een productlijn voor draadloze thuisnetwerken die speciaal ontwikkeld is om de home entertainmentbeleving te verbeteren.


De nieuwe WD My Net-productlijn omvat de volgende netwerkproducten: de My Net 900 Central, My Net 900, My Net N750, My Net N600 routers en de My Net Switch. Ze maken gebruik van de exclusieve FasTrack-technologie van WD die automatisch webtoepassingen, zoals het streamen van films en video’s, en toepassingen zoals Skype voorrang geeft.


De WD My Net-routers maken gebruik van realtime analyse om de bandbreedte voor entertainmenttoepassingen te maximaliseren voor een optimale home entertainment-beleving op elk scherm in huis dat is verbonden met het netwerk. WD ontwikkelde ook het My Net Dashboard om de netwerkinstellingen te regelen, te monitoren of te veranderen. Ook ouderlijk toezicht is voorzien, evenals internetbeveiliging, toegang tot gastnetwerken, instellingen voor printer en scanner en het indelen van opslagschijven.


De My Net-routers bieden ook gecentraliseerde opslag- en back-upmogelijkheden en de mogelijkheid om een persoonlijke cloud te creëren. De WD My Net N900 Central is een alles-in-een draadloze dual-band router die is uitgerust met een harde schijf van naar keuze 1 of 2 TB. Hij biedt een snelheid tot 900 Mbps en heeft 4 LAN, 1 WLAN Gigabit ethernet- en 1 usb-poort.


De WD My Net N900 is een versie zonder centrale opslag met 7 LAN, 1 WLAN Gigabit ethernet- en 2 usb-poorten. De WD My Net N750 HD dual-band router biedt een snelheid tot 750 Mbps en is uitgerust met 5 Gigabit ethernet- en 2 usb-poorten. De WD My Net N600 HD dual-band router biedt een snelheid tot 600 Mbps en heeft 5 ethernetpoorten en 1 usb-poort. De My Net Switch tot slot is een 8-poort Gigabit ethernetswitch.


De WD My Net-productlijn is al te koop op uitzondering van de My Net N900 Central die in het derde kwartaal beschikbaar zal zijn. De producten hebben de volgende adviesprijzen:

– WD My Net N900 Central (1TB): 349,90 euro

– WD My Net N900 Central (2TB): 429,90 euro

– WD My Net N900: 179,90 euro

– WD My Net N750: 119,90 euro

– WD My Net N600: 89,90 euro

– WD My Net Switch: 59,90 euro


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content