Securityspecialist Check Point heeft het Amerikaanse Liquid Machines overgenomen.

Liquid Machines, dat opgericht is in 2001, houdt zich bezig met documentencryptie en contentbeveiliging. De producten van Liquid Machines beschermen data tegen misbruik, onbedoelde aanpassingen, verlies en diefstal. Die technologie moet het aanbod van Check Point Software Technologies verder vervolledigen.

"Het is een mooie aanvulling op ons portfolio en past goed in onze security-visie", aldus Gil Shwed, oprichter en ceo van Check Point, in een persbericht. Het bedrijf zegt immers data te willen beschermen in de hele levenscyclus. Vandaag heeft Check Point al technologie voor 'full disk encryption', vpn-beveiliging en data loss prevention in huis.

Securityspecialist Check Point heeft het Amerikaanse Liquid Machines overgenomen. Liquid Machines, dat opgericht is in 2001, houdt zich bezig met documentencryptie en contentbeveiliging. De producten van Liquid Machines beschermen data tegen misbruik, onbedoelde aanpassingen, verlies en diefstal. Die technologie moet het aanbod van Check Point Software Technologies verder vervolledigen. "Het is een mooie aanvulling op ons portfolio en past goed in onze security-visie", aldus Gil Shwed, oprichter en ceo van Check Point, in een persbericht. Het bedrijf zegt immers data te willen beschermen in de hele levenscyclus. Vandaag heeft Check Point al technologie voor 'full disk encryption', vpn-beveiliging en data loss prevention in huis.