Els Blaton wordt ceo everis

Els Blaton, gedurende ruim 5 jaar cio van de Axa groep, kiest voor de leverancierskant en wordt de nieuwe ceo van de Belgische afdeling van de it consultancy groep everis. Zij moet het bedrijf op de kaart zetten bij ondernemingen.

Els Blaton werd door Data News meermaals genomineerd als één van de top cio’s in België. Ze heeft het grootste deel van haar loopbaan doorgebracht in de bank- en verzekeringswereld, gedurende tien jaar bij de Paribas Artesia bank en vervolgens twaalf jaar bij Axa, waar ze doorgroeide tot cio. Die ervaring kan ze nu uitspelen om everis aan te brengen bij bedrijven.

Everis is sinds 2010 actief in België met zowat honderd medewerkers en zal naar eigen zeggen dit jaar een omzet halen van naar verwachting 7 miljoen euro. Het levert vooral diensten aan de Europese Commissie. Els Blaton heeft de ambitie om die cijfers te verdubbelen.

Everis is van oorsprong een Spaans bedrijf en heeft zich uitgebouwd tot een multinational met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, met meer dan 10.000 werknemers en een omzet vorig jaar van 564 miljoen euro. (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content