Draadloos HD video bekijken

Met de Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) maak je digitaal entertainment in hoge definitie overal in huis draadloos beschikbaar.

Met de Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) maak je digitaal entertainment in hoge definitie overal in huis draadloos beschikbaar.


De draadloze oplossing van Zyxel maakt het mogelijk om Full HD video en 7.1-kanaals surroundsoundgeluid draadloos te streamen naar HD-beeldschermen vanaf toestellen die een HDMI-aansluiting hebben. De HDMI kit bestaat uit een HDMI-zender met vier input-poorten (WHD6215-T) en een ontvanger (WHD6215-R) met één HDMI output-poort.


De AeroBeam Wireless HD Video Kit maakt gebruik van WiHD-technologie (WirelessHD 1.0). Via de draadloze 60 GHz frequentie worden 1080p video en 7.1-kanaals audio zonder vertraging of verlies van kwaliteit gestreamd over een afstand tot tien meter. Omdat WiHD buiten het spectrum blijft van de standaard 2.4 GHz en 5 GHz banden, treedt er geen interferentie op die het signaal zou kunnen verstoren.


De Zyxel WHD6215 draadloze oplossing is plug-and-play. Met de vier HDMI-poorten op de zender kan je vier multimedia-apparaten tegelijk aansluiten waartussen je kan schakelen om op je HD-tv te gamen, video te kijken of voor internettoegang. De latency bedraagt 2 milliseconden. De Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) is al te koop. De prijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van 189 euro voor deze draadloze HDMI-kit.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content