Besturen we onze smartphone straks met onze kleren? (VIDEO)

Besturen we onze smartphone straks met onze kleren? (VIDEO)

Zuid-Korea is in de ban van 'slimme kleren', waarin technologische snufjes ingebed zitten, waardoor je telefoon bijvoorbeeld automatisch op stil wordt gezet als je hem in je jaszak steekt. Een voorbeeld is dit Smart Suit, met een NFC-component die kan communiceren met toestellen in de buurt.

  • Nieuws


Apple Watch pas in juni in de winkel

Apple Watch pas in juni in de winkel

Belangstellenden zullen de Apple Watch de eerstkomende maanden alleen online kunnen bestellen. Gewoon in de winkel een horloge kopen is er voorlopig niet bij. Dat lijkt een combinatie van grote vraag en problemen bij de productie.

  • Nieuws


Superslimme auto's en ambulances voorgesteld in China (VIDEO)

Superslimme auto's en ambulances voorgesteld in China (VIDEO)

Een zelfrijdende auto die verkeerslichten -en borden kan herkennen en een 'smart ambulance' die heel snel de medische gegevens van een patiënt kan verkrijgen: dat zijn enkele van de innovaties die voorgesteld werden op de Information Technology Fair in China.

  • NieuwsZijn vliegtuigen de volgende doelwitten van hackers?

Zijn vliegtuigen de volgende doelwitten van hackers?

Volgens een rapport van de Amerikaanse regering kunnen entertainmenttoestellen op commerciële lijnvluchten, die steeds vaker met het internet verbonden worden, door hackers gebruikt worden om elektronische systemen in de cockpit te manipuleren.

  • NieuwsSabam wil vergoeding voor embedden van YouTube-filmpjes

Sabam wil vergoeding voor embedden van YouTube-filmpjes

Auteursrechtenvereniging Sabam heeft het gemunt op internetgebruikers die YouTube-video's op een eigen website plaatsen - embedden heet dat. Maar Europa vindt dat daar geen vergoeding voor nodig is.

  • Nieuws
  • 9 reacties