Netwerkspecialist AVM heeft zijn DSL-portfolio uitgebreid met de FRITZ!Box 7590 AX. Het toestel biedt de algemene prestaties van het bestaande model 7590, maar maakt daar bovenop gebruik van Wi-Fi 6. Die jongste draadloze standaard is sneller en efficiënter, omdat nog meer apparaten tegelijkertijd van Wi-Fi kunnen worden voorzien.

Facebook-moeder Meta en Ray-Ban maken hun slimme bril beschikbaar in vier bijkomende landen, waaronder België. De bedrijven kondigden ook nieuwe softwarefuncties en kleurvariaties aan voor de Ray-Ban Stories, zoals het gadget heet.

3 star star star star star

Crosscall zet niet in op de sterkste camera of het grootste geheugen. Wel is het een telefoon die tegen water, vuil, vrieskou en stevige schokken kan en dat hebben we voor u getest. De Action-X5 is niet voor iedereen, maar bedient wel een specifieke niche.

Tijdens een online event heeft Apple zoals verwacht nieuwe versies van zijn 'budget-iPhone' en van de iPad Air voorgesteld. Grote verrassingen waren er bij deze gadgets niet, behalve dat de iPad Air voortaan ook een M1-processor aan boord heeft en dat de iPhone SE gevoelig duurder is geworden.

Voor het eerst sinds 2014 introduceert Samsung een aantal nieuwe notebooks in diverse Europese landen, waaronder België. Het gaat om twee versies van de Galaxy Book2 Pro voor consumenten en om de Galaxy Book2 Business, die zich onder meer onderscheidt door zijn doorgedreven beveiligingsfuncties.

Smartphonemerk Oppo komt met twee nieuwe snellaadstandaarden. Het Chinese merk zet zwaar in op manieren om je gsm in geen tijd een volle batterij te bezorgen.

Samsung heeft zijn nieuwste high end toestellen voorgesteld. Naast de Samsung Galaxy S22 en S22+ hoort daar ook een Ultra-toestel bij dat de Note moet doen vergeten.

Het is deze week exact vijftien jaar geleden dat toenmalig Apple-topman Steve Jobs de eerste iPhone onthulde. Het toestel zou in geen tijd een mobiele revolutie ontketenen en is inmiddels aan zijn dertiende incarnatie toe.

Hoewel de iPhone 15 pas in september 2023 wordt verwacht, begint de geruchtenmolen alweer op gang te komen. Zo zijn ze er bij de Braziliaanse techsite Blog do iPhone tamelijk zeker van dat de iPhone 15 Pro niet langer over een fysiek simkaartslot zal beschikken.

Data News Jobs