3 star star star star star

Met de gevallen bladeren en de langere dagen is het officieel boekenweer. Dekentje, mok thee en, waarom niet, een oplichtend scherm om te zorgen dat je om vier uur in de namiddag het licht niet moet aansteken.

3 star star star star star

Storytel, de van oorsprong Zweedse dienst die je voornamelijk kent van zijn luisterboeken, bracht deze zomer een e-reader uit. Het toestel combineert geluid met de mogelijkheid om e-books te lezen. Een 'all-in one' toestel om in je vakantietas te stoppen? Wij testten het enkele weken uit.

4 star star star star star

Een comfortabele hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is een luxe die veel thuiswerkers en opnieuw steeds meer pendelaars niet graag laten liggen. De B&O Beoplay HX probeert te overtuigen met zijn 'look' en batterijleven.

5 star star star star star

Met de OnePlus 9 en 9 Pro brengt de Chinese smartphonebouwer deze week twee nieuwe flagships tegelijk op de markt. Met als grootste blikvanger: de optiek van het toch wel iconische Zweedse cameramerk Hasselblad. Data News kon beide toestellen al uitgebreid testen.

4 star star star star star

Oppo komt met de Enco X, een setje in-ear draadloze hoofdtelefoons met de nieuwste versie van Bluetooth. Voor zo'n 180 euro heb je daarmee een verbazingwekkend goede hoofdtelefoon.

4 star star star star star

Waar de eerste smartwatches niet meer behelsden dan een stel veredelde stappentellers, zijn de modellen van tegenwoordig écht slim: zelfs voor een elektrocardiogram of zuurstofsaturatiemeting draaien ze hun, of liever: jouw hand niet meer om. Wij lieten onszelf de voorbije weken op de voet volgen door de nieuwe Fitbit Sense en Withings ScanWatch.

3 star star star star star

Samsung maakt vandaag een gamma aan persoonlijke digitale toestellen. Maar heeft het ook meerwaarde wanneer je verschillende gadgets van het merk samen gebruikt, zoals de techreus claimt? We zochten het voor je uit.

Data News Jobs