4 star star star star star

Een comfortabele hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is een luxe die veel thuiswerkers en opnieuw steeds meer pendelaars niet graag laten liggen. De B&O Beoplay HX probeert te overtuigen met zijn 'look' en batterijleven.

5 star star star star star

Met de OnePlus 9 en 9 Pro brengt de Chinese smartphonebouwer deze week twee nieuwe flagships tegelijk op de markt. Met als grootste blikvanger: de optiek van het toch wel iconische Zweedse cameramerk Hasselblad. Data News kon beide toestellen al uitgebreid testen.

4 star star star star star

Oppo komt met de Enco X, een setje in-ear draadloze hoofdtelefoons met de nieuwste versie van Bluetooth. Voor zo'n 180 euro heb je daarmee een verbazingwekkend goede hoofdtelefoon.

4 star star star star star

Waar de eerste smartwatches niet meer behelsden dan een stel veredelde stappentellers, zijn de modellen van tegenwoordig écht slim: zelfs voor een elektrocardiogram of zuurstofsaturatiemeting draaien ze hun, of liever: jouw hand niet meer om. Wij lieten onszelf de voorbije weken op de voet volgen door de nieuwe Fitbit Sense en Withings ScanWatch.

3 star star star star star

Samsung maakt vandaag een gamma aan persoonlijke digitale toestellen. Maar heeft het ook meerwaarde wanneer je verschillende gadgets van het merk samen gebruikt, zoals de techreus claimt? We zochten het voor je uit.

star star star star star

Nu thuiswerk weer meer aangemoedigd wordt, komt de nood aan een kwalitatieve headset voor videomeetings weer naar boven. We testten er eentje van Epos en Poly.

5 star star star star star

Er zijn nog zekerheden in het leven: de belastingen, de stijgende waterspiegel en... het feit dat Sony om de zoveel tijd een nieuwe versie van zijn tophoofdtelefoon met ruisonderdrukking uitbrengt. Modelletje vier luistert naar het sexy typenummer WH-1000XM4 en Data News deed de test.

4 star star star star star

Veel telefoon voor een redelijke prijs. Dat is een beetje het motto van de Mi 10T-serie. De nieuwste reeks Xiaomi telefoons kwamen eind september uit, wij voelden de grootste van de bende, de Pro, aan de tand.

4 star star star star star

Het is sinds 2017 geleden dat OnePlus nog eens een smartphone uitbracht die minder kostte dan 500 euro. Dat was de OnePlus 5T. Met de nieuwe Nord duikt de Chinese smartphonebouwer, begonnen als een échte prijsbreker, opnieuw onder die magische grens - en stevig ook. Hoeveel waar je precies voor je geld krijgt, dat vertellen we je in deze review.

4 star star star star star

Eigenlijk had de Sonos Beam natuurlijk al over Dolby Atmos-geluid moeten beschikken. Twee jaar later is het dan eindelijk zo ver, met de Sonos Arc. Een soundbar die in alle opzichten de grotere broer is van de Beam, en die de film- en gameliefhebber wel héél nadrukkelijk in het midden van de gutsende regen, een explosie of vuurgevecht plaatst.

Data News Jobs