3 star star star star star

Xiaomi springt in het gat dat Huawei achtergelaten heeft in de smartphonemarkt. De 12 Pro wordt als een vlaggenschip naar voor geschoven. Klopt die claim? Dat testten we even uit.

3 star star star star star

De H3PRO Hybrid van Epos wil zowel achter uw bureau als elders uw favoriete hoofdtelefoon zijn. Data News ging er mee aan de slag en hopt sindsdien naadloos van pc naar smartphone.

3 star star star star star

Philips gaat met de Fidelio T1-oortjes duidelijk voor een luxueuzere uitvoering, met veel plaats voor tech. Wat krijg je daarvoor? Een goed geluid, degelijke ruisonderdrukking en ook wel: veel oortje. Dit moeten zowat de grootste in-ears zijn die we al tegenkwamen.

3 star star star star star

Crosscall zet niet in op de sterkste camera of het grootste geheugen. Wel is het een telefoon die tegen water, vuil, vrieskou en stevige schokken kan en dat hebben we voor u getest. De Action-X5 is niet voor iedereen, maar bedient wel een specifieke niche.

3 star star star star star

Met de gevallen bladeren en de langere dagen is het officieel boekenweer. Dekentje, mok thee en, waarom niet, een oplichtend scherm om te zorgen dat je om vier uur in de namiddag het licht niet moet aansteken.

3 star star star star star

Storytel, de van oorsprong Zweedse dienst die je voornamelijk kent van zijn luisterboeken, bracht deze zomer een e-reader uit. Het toestel combineert geluid met de mogelijkheid om e-books te lezen. Een 'all-in one' toestel om in je vakantietas te stoppen? Wij testten het enkele weken uit.

4 star star star star star

Een comfortabele hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is een luxe die veel thuiswerkers en opnieuw steeds meer pendelaars niet graag laten liggen. De B&O Beoplay HX probeert te overtuigen met zijn 'look' en batterijleven.

5 star star star star star

Met de OnePlus 9 en 9 Pro brengt de Chinese smartphonebouwer deze week twee nieuwe flagships tegelijk op de markt. Met als grootste blikvanger: de optiek van het toch wel iconische Zweedse cameramerk Hasselblad. Data News kon beide toestellen al uitgebreid testen.

Data News Jobs